edellisessä kirjoituksessa mainittujen neuleiden suhteen juurikaan tapahtunut. Raitapaita on toki edennyt lähes kaula-aukkoon asti, mutta se vaatii hiukan pohtimista toteutuksen suhteen, kun en ole ennen tehnyt paitaa ihan ilman ohjetta.

Myös Kevätpäiväntasaushuivi on edistynyt, tai edistynyt ja edistynyt, kun olen purkanut sitä kolme kerrosta ja neulonut yhden. Noh, virhe on kumminkin korjattu.

Vihreä villapaita jumittaa vieläkin samassa kohdassa. Ei vain kiinnosta tällä hetkellä. Pitäisi ottaa kirja kauniiseen käteen ja lähteä tutkimaan ohjetta, jos vaikka saisikin paidan valmiiksi. On se niin rankkaa, kun kaiken saa tehdä itse :D

Olen neulonut ensimmäisen Baktukseni.  Se on ihana. Toisenkin Baktuksen olen neulonut. Sekin on ihana. Jäin koukkuun. :)

Ja olen esi-aloittanut uuden projektin. Sylvin nimittäin. Tein tässä yhtenä iltana jopa mallitilkun. Onneksi tein. Aikomillani puikoilla olisi tullut liian harvaa jälkeä. Siis pienemmät puikot. Aloittaminen siirtyy, kun ne puikot, joilla tuo Sylvi olisi tarkoitus tehdä, ovat kiinni Kevätpäiväntasaushuivissa, enkä uskalla ottaa niitä irti. Jos otan ne irti, niin on suuri vaara, että huivi ufoutuu..