Jos harmittaa, neulominen lohduttaa. Jos suututtaa, neulominen rauhoittaa. Jos on hämmentynyt, neulominen selkiyttää ajatuksia. Jos on iloinen, neulominen on vain kivempaa. Viime aikoina neulomisella on ollut paljon tehtäviä.

Aloin neuloa tätä paitaa(juuh, tuosta mytystä tulee paita) neuletapaamisessa ihan vain koska se on kivaa, tuon neuletapaamisen jälkeen paitaa on neulottu hampaat irvessä vihaisena, suu pielet alaspäin osoittaen harmistuneina sekä iloisena, kun huomasin, että lankaa riittää pitkähihaiseen paitaan.
1248175531_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Tällä hetkellä minulla on kesken 4 projektia. Tottakai keskeneräisiä löytyy jostain kodin kätköistä enemmänkin, mutta mainitsemani neljä ovat sellaisia, jotka aion vakaasti saada valmiiksi. Mieluiten vielä elokuun loppuun mennessä. Lisäksi aion aloittaa vielä viidennen projektin, jonka senkin aion saada valmiiksi elokuun loppuun mennessä.

1248175635_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
1)Villapaita Isoveljestä. Malli kirjasta Charmed Knits(Alison Hansel). Vartalo-osa ja hihat ovat valmiina, pitäisi alkaa neuloa kainaloiden yläpuolella olevaa osaa, johon tulee eteen "läppä". Pitää paneutua ohjeeseen kunnolla, ettei tarvitsisi purkaa turhan paljoa.
2)Kevätpäiväntasausyllätyshuivi, Lankakomeron ohje. Lankana Austermannin Royal. Pitäisi purkaa kolme viimeisintä kerrosta. Lanka on aivan ihanaa. Huivista tulee huippu, kunhan vain saisin purettua ne kolme kerrosta. Pitäisi varmaan ottaa tämä mukaan neuletapaamisenn, niin purkaminen ei olisi niin vastenmielistä.
3)Raitapaita Samoksesta. Minulla on hamstrattuna vanhoja Samoksen värejä ja valitsin niistä summittain kolme, tai oikeastaan valitsin yhden ja totesin sitä olevan liian vähän ja piti valita lisää. Tähän mennessä suosikkivärini oli helppovalinta, mutta tuntui, että tarvittiin vielä kolmaskin väri. Kolmas väri tuntui hiukan epäilyttävältä valinnalta, mutta nyt, kun se on raitana neuleessa, näyttää se mielestäni aika pirun hyvältä. Jopa paremmalta kuin suosikkiväri.
4)Punaiset villasukat. Yhtäkkiä eräänä kylmähkönä(+15) päivänä tuli tunne, että nyt olisivat punaiset villasukat tarpeen. Miksi juuri punaisille? Ei mitään tietoa, se vain tuntui hyvältä väriltä villasukille. Lanka on 7 veikkaa. Sukat valmistuivat vahingossa, ennenkuin sain otettua kuvan..
5) Suunnitteilla, vaihtoehtoja on muutamia.

*Lempikirosanani korvike, jos sopimattomassa seurassa lipsahtaa, niin tilanteen pystyy vielä korjaamaan. Nyt kenellekään ei liene epäselvää, mikä lempikirosanani on...