Uusi Novita tuli viime perjantaina. Monet maleista ovat hyvin toteutettavia. Aikaa ei vain meinaa löytyä. Ainakin mallit 21(huppu-palmikko-takki Isoveljestä), 28(huppari 7 veljeksestä), 38(liivi/takki luksus cloudista), 42(hihatin Rose mohairista), 45(hihatin luksus cottonista) ja 59(jakku Rose mohairista) pistivät silmääni positiivisesti muutaman selailukerran jälkeen. 
   Olen ottamassa itseäni niskasta kiinni ja aion neuloa siskoni villatakin hihat valmiksi mahdollisimman nopeasti. Olisi mukavaa, jos voisin antaa takin hänelle syntymäpäivälahjaksi. Olen myös päättänyt, että minun on saatava oma villatakkini valmiiksi kirjoituksiin mennessä, sillä koulumme liikuntasalissa on aamuisin ihan hirveän kylmä. Myös jonkinlaiset käpälänlämmittimet olisivat tarpeen, mutta pitää nyt katsoa, mihin aika riittää. Jopa opo muistutti haastattelussa, että villatakki ja-sukat on hyvä muistaa ottaa mukaan kirjoituksiin

Voi ei, minä en ala. Kirjoituksissa tulee taas enterin jälkeen tuollainen hirveä rako. Se oli jo hetken aikaa poissa, mutta on taas näköjään palannut. =( Noh, se nillityksestä.

Liityin Ravelryssa Lankalaatikko-ryhmään. Tarkoituksena olisi pienentää lankavarastoa, niin ei tarvitsisi jättää niin paljon lankaa jälkeen, kun muuta pois kotoa. Poikkeussääntöihini kuuluu se, että jos saan suostuteltua äiteen langan tarpeellisuudesta ja vielä maksamaankin sen, niin silloin saan hankkia lankaa. Ei siis ole järin suurta vaaraa, että langan määrä pääsisi kasvamaan. Noro Silk Gardenia minun kyllä pitäisi tilata lisää, sillä muuten kaulaliinani ei valmistu. Lisäksi haluaisin aloittaa aivan järjettömän ison projektin, torkkupeiton isoäidinneliöistä Isoveli-langalla. Tai jos sen tekisi 7 veikasta, niin ei tarvitsisi ostaa uutta lankaa... Niitä neliöitä voisi sitten virkkailla yhden silloin toisen tällöin. Olisivat myös mainiota odotus/matkustus/huvitus-tekemistä.