Ostin AnneM:ltä kool aideja ja parit Addin puikot, 3,5 mm/100 cm pitsipyöröt ja 3,25 mm sukkapuikot. Kyllä nuo Addit ovat sitten ihanat! Kaapeli on suora ei väännä ja käännä väkkyrälle, kuten nimeltä mainitsemattomat Novitat.

1699034.jpg

Puikoilla on tällä hetkellä Jatan loistava Zetor -huivi. On muuten ensimmäinen kolmiohuivini. Muutamia virheitäkin siinä jo on, mutta ei olla moksiskaan ;) Sitten pitäisi vielä saattaa loppuun siskon villatakki, joka jäi talvella kesken, kun koulussa alkoi viimeinen kunnon rutistus ennen kesälomaa ja taisi siinä sitten olla vielä se saksan vaiohtokin kaiken lisäksi... Sekä pitäisi saada valmiiksi Vihervaara, joka jäi kesken samoista syistä kuin tuo siskon villatakkikin.

Osallsituin neuleolympialaisiin sitten minäkin. teamfinlandknittingolympics2008.gif. Kisaneule on vielä hakusessa. Haaviston kirjoneulelapaset? sukat? jotain muuta? Salaisen neuleystävän syksyn kierroksen jätin väliin ihan suosiolla, syksyllä alkavat kirjoitukset, eikä aika ja energia millään riitä moneen ylimääräiseen juttuun.

Siskolla on tässä kuussa nimpparit, kuten itsellänikin. Voisin tehdä hänelle jotain kivaa, kun hän kuitenkin tykkää ja käyttää tekemiäni neuleita. voisin tehdä hänelle sukat, kun viime vierailullani näin edelliset hänelle neulomani sukat. Olivat aika kurjassa kunnossa, olivat siis olleet kovassa käytössä. Tuli hyvä mieli.

Jotain valmistakin olen saanut aikaan. Ostin uuden puhelimen, vanhan sanottua yhteistyösopimuksensa irti. Kauan se kestikin. Ja kovaa käyttöä. Virkkasin uudelle puhelimelle pussukan, ettei raukkaparka joutuisi ihan niin kovaan käsittelyyn kuin edeltäjänsä. Lankana Samos ja lisäksi pari nappia.

1699038.jpg