Toisin sanoen paljastunut Kevään 2008 Salainen neuleystävä -ringissä. ;) Salainen ystäväni oli Sinikka, Sinikan kutimet -blogista. Koska unohdin kuvat suurimman osan paketeista(muistin aina, kun olin juuri astunut postista ulos...) joudutte tyytymään linkkeihin. Helmikuu, Maaliskuu, Huhtikuu ja Toukokuu.

Itsekin olen saanut viimeisen SNY-pakettini(itseasiaas aikoja sitten). Salaseksi hemmottelijakseni paljastui Tuittunen Ajatuskudelmia -blogista.

Viimeinen paketti saapui viime viikolla ja sen sisältö näyttää tältä

1618596.jpgpuuvilla lankaa, silmukkamerkkejä ja puikkonallet. Taas kerran osuit nappiin Tuittunen! Langalle minulla on jo suunnitelma, mutta sitä pitää vielä hiukan hioa, se siitä siis.

1618586.jpgNo kun, kaikilla muillakin on! Eli sorruin siis minäkin ostamaan itselleni kutojapupu-mukin.

1618594.jpgHarrastin taas värjäilyä. Sisko tahtoi nähdä, että miten se värjääminen oikeastaan sitten tapahtuu. Mitäs hyvin koulutettu pikkusisko siinä sitten voi, muta kuin alkaa värjäämään. Vasemmanpuolinen on vaaleanharmaata sesikaveikkaa värjättynä punaisella Dr. Oetker -värillä. Punainen värjäsi paljon paremmoin kuin veljensä vihreä. mutta kauhistus, kuinka paljon langasta lähti värjäyksen jälkeen väriä! Koskaan ennen ei ole mikään värjäikseni päästänyt missään vaiheessa väriä. Kirjavassa kerässä käytin Kool aidia, Grapea ja Lemon-Limeä. Pidän lopputuloksesta paljon.

Novitan Neulomossa on ollut keskustelua Samoksen väreistä. Samokseen haluttaisiin tummempia värejä. Olen siinä asiassa kyllä täysin samaa mieltä. Samoksen värit ovat kyllä mielestäni ihan kivoja, mutta eivät sellaisia, josta voisin kuvitella tekeväni jonkin isomman työn, kuten esimerkiksi huppari.

Fazer on nyt keksinyt keinon, millä se saa nyhdettyä minulta kaikki rahani.

1568229.jpgMINI Kismet! Voiko nerokkaampaa keksintöä olla? Pidän Kismetistä, mutta ne normaalin kokoiset patukat ovat auttamattomasti liian isoja. Nämä pienet taas ovat täydellisen kokoisia.