Toissa viikonloppuna tuli taas vaihteeksi harrastettua värjäilyä. Piti kokeilla Kool aideja ja sitten piti vielä tehdä lisää vihreää.

1238777.jpgVihreä. Elitarvikevärillä värjätty. Lanka alunperin valkoinen 7 veljestä. Vihreäälä elintarvikevärillä tulee mielestäni niin ihanan vaaleanvihreätä, että tätä piti saada lisää. Aikaisemmin värjäämästäni vihreästä tein nämä lapaset:1090101.jpg Olen ilmeisesti onnistunut hukkaamaan nämä lapaset, sillä ne ovat mystisesti kadonneet ;)

1238783.jpgTässä on valkoista Nallea koolattuna Kooll aid Berry bluella. Väri on mielestäni kivan vaalea, sellainen sopivan sävyinen. Olen aika kranttu, mitä tulee sinisen sävyihin, mikä tahansa sininen ei kelpaa.

1238790.jpgTässä on valoista 7 veikkaa koolattuna Kool aid Mangolla. Väri on kiva, mutta voin kertoa, että väriliemen haju oli kerrassaan Kamala!

SNY on jo ottanut yhteyttä ja olen itsekin ottanut yhteyttä omaani. jotain ostoksiakin olen jo tehnyt ystävääni varten. On kyllä mielenkiintoista suunnitella paketteja. Ja jännittää, mitä posti tuo tullessaa.