Nyt on tullut tehtyä ostoksia oikein urakalla. On ollut vähän vastoin käymisiä viime aikoina ja tänään äiti päätti piristää ja vei minut Tapion Kauppaan. Täytyy myöntää, että temppu toimi. Äidillä oli kyllä oma lehmä ojassa, koska hän tarvitsi lisää lankaa sukkiin, joita neuloo. Hänen kätensä eivät ole pitkään aikaan kestäneet kutomista, muta nyt hän on kuulemma löytänyt asennon, jossa pystyy neulomaan niin, etteivät kädet tule niin kipeiksi.

Sitten ostoksiin.

1219930.jpgNäistä keltaisita Mamboista tulle itselleni toinen huppari tikrun Vihervaara-ohjeella. Hupparilla on jo nimikin valmina, siitä tulee Keltakuume. Olin niin onnekas, kun ehdin tulostaa ohjeen, ennen kuin tikru joutui poistamaan sen tietystä syystä. Tätä lankaa meille kotiutui 11 kerää eli 1,1 kg.

1219933.jpgNämä dropsin alpakat olivat niin ihanan sinisiä, että niitä oli pakko ottaa. Miten niin olen lankahamsteri? Minulla on vankka aikomus opetella tekemään sellaisia ihania kolmiohuiveja, joita koko blogistania on valloillaan. Tätä lankaa meille kotiutui 250g.

1219902.jpgTapsalta saa kool aideja! Tarvinneeko tätä edes selittää? Haluan ainakin kokeilla, millaista kool aideila on värjätä.

1219906.jpg Tilasin Adlibriksestä pari neulekirjaa. Ensimmäinen on Wenlan Chian Twinle's big city knits. Mallit ovat mielestäni hienoja, mutta en ole missään Suomessa törmännyt niin paksuihin lankoihin, kuin malleissa on käytetty. No, ainahan sitä voi neuloa kaksinkertaisella langalla.

1219913.jpgToinen kirja oli The best og Interweave knits: Our favorite designs fromtha first ten years. Mallit ovat hienoja, tosin muutama oli ehkä hieman liian hienostunut minun makuuni.

Adlibriksessä on tammikuussa ale ja postimaksut ovat 0 euroa. Saattaa siis olla, että tilaan itselleni vielä kirjoja. Tai sitten en.

Nyt menen jatkamaan omaa vielä toistaiseksi nimetöntä vihervaaraani ja siskoni hupputakkia. siskon hupputakin ihannne valmistumispäivä olisi ennen helmikuun 7. päivää, koska siskolikalla on silloin synttärit.