Nyt kelpaa tämän neulojan hurjastella kouluun ja harrastuksiin (ja lankakauppaan) uudella polkupyörällä.<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /> <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />Eikö olekin ihanan kirkkaan/räikeän keltainen? Tunturi on merkiltään ja Saint malliltaan. Näyttää kuvassa ihan lastenpyörältä, mutta kyllä tuo ihan aikuisten pyörä on.

Lapasvaihtolapaset valmistuivat jo aikoja sitten ja SeijaP on jo vastaanottanutkin ne jo kauan sitten. Kuulemma ovat hyvänkokoiset ja miellyttävän väriset Kokoa hiukan murehdin Tässä vielä niistä kuva:

Nyt, ihan itselleni muistiin, laitan tänne kaiken kansan nähtäväksi kaikki keskeneräiset projektini.

1.      Tilauslapaset. Kaveri pyysi neulomaan itselleen rasat. Mallineule on sama kuin lapasvaihtolapasissa. Lankana 7 veljestä. Mahdollisimman nopeasti pitäisi saada valmiiksi.

2.      Joululahjasukat isälle. Isoveljestä perussukat. Toinen sukka jo valmiina. Todennäköisesti valmiit sukkasadon aikana.

3.      Sukat itselle. Lankana Nalle. Ensimmäinen sukka menossa. Ei tavoitevalmistumisaikaa, mutta toivottavasti sukkasadon aikana.

4.      Kaulahuivi salomoninsolmuilla itselle. Tätä tehdään vain ja ainoastaan, kun neulominen ei huvita, eli ei mikään kiire valmistua. Lankana Kitten Mohair.

5.      Samosneuletakki. Aloitin tämän kesäkuun alussa. Aluksi se eteni nopeasti, mutta nyt kun olen hihojen loppuvaiheessa, pelkkä sileäneule alkaa tympiä. Tämä tulee valmistumaan ennen joulua. Piste.

6.      En ole aivan varma, kuuluuko tämä keskeneräisiin, koska en ole tehnyt tästä kuin mallitilkun. Tästä on tulossa neuletakki siskolleni. Lankana on 7 veljestä.Malli on tämä Novita Kevät 2007 –lehden malli: Siskoni (tietenkin) halusi takkiin joitain pieniä(??!!?) muutoksia. Takin pitää olla lyhyempi(onnistuu). Ja hän haluaa siihen HUPUN! ("siis tahdot mitä?" Oli ensimmäinen reaktioni). Millä minä siihen takkiin hupun taion? Onko se vähän niin kuin sukan kantapää? Tämän takin olisi suotavaa valmistua siskoni syntymäpäivään mennessä, Aikaa on siis helmikuun alkuun.

Tällä viikolla tulen vielä päättämään tulevan joulun loput lahjat. Ja toivottavasti saisin myös joitain niistä alkuun. Siskolle ehkä kolmiohuivi ja veljelle jonkin näköinen kaulahuivi? Äiskälle sopisi jonkinlainen torkkupeitto… Voisikohan joulua lykätä mahdollisesti pari kuukautta myöhemmäksi? =D