Found you!
  • You signed up on October 5, 2007
  • You are #39994 on the list.
  • 4300 people are ahead of you in line.
  • 9230 people are behind you in line.
  • 71% of the list has been invited so far
pacapaca2.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jonkin verran pitää vielä odottaa, ennenkuin pääsen tutustumaan Ravelryyn.

Edellisen postauksen jälkeen kiirettä on pitänyt. syysloman vietin siskoni luona Tampereella ja sain hänen neuletakkinsa takakappaleen hyvään alkuun. Muuten en oikeastaan ole sitten kerinnytkään neulomaan, enkä kyllä tekemään mitään muutkaan kivaa sen puoleen. Koulu vie lähes kaiken ajan. Pikainen laskutoimitus: päivästä 8 tuntia menee koulussa olemiseen, 2 tuntia läksyihin, 9 tuntia nukkumiseen, eli ruhtinaalliset 5 tuntia jää ns. omaa aikaa.

To Do -listani on kasvanut noin kilometri mittaiseksi. On sukkaa, On lapasta, On pipoa, On takkia paitaa huivia. Kaikkea löytyy. Äiti antoi minulle luvan tilata joitain kirjoja joululahjaksi. Sitten iski valinnan vaikeus. Mitä minä oikein tahdon? Jos Teillä on jotain ehdotuksia hyvistä neulekirjoista, kertokaa pois.

Neulekirjastoni kasvoi syysloman aikana yhdellä kirjalla, ostin Ideaparkin Kirjapörssistä Sukkasillaan -kirjan. maksoi vain 18,90. Kotipaikkakunnalla tuosta kirjasta saisi pulittaa yli 30 euroa. E-hei, sellaiseen riistoon minä en mene mukaan.

Lankaakin tuli ostettua, 4 kerää Kitten Mohairia vihreänä, niistä pitäisi tulla itselle pipo ja kaulahuivi. Ja kaksi vyyhteä ohutta pirkkalankaa, niistäkin pitäisi synytä itselle. Kolmiohuivi, siis.

Liityin lapaskuuhun,Lapaskuunappi Vaikka sukkasatokin jäi vähän laihaksi, yhdet sukat saattavat valmistua viimeiseen päivään mennessä. Onneksi ei ole vakava asia. Hengessä olen kuitenkin ollut vahvasti mukana.

Olen hiukan harkinnut tässä viime aikoina blogin muuttamista toiselle palvelimelle. Vuodatuksella on välillä niin paljon kaikenlaista häikkääja toisella palvelimella olisi kaikki yhteisblogit ja oma blogi yhden kirjautumisen päässä. Mietintä jatkuu.