Takana 8 tunnin koulupäivä ja edessä 5 tuntia psykologian pänttäämistä. Koulussa alkaa huomenna koeviikko. Viisi koepäivää ja viisi koetta. Ei ole kivaa. Neulominen on nyt nollassa. Onneksi ei ole nyt mitään kiireellistä vaiheessa, lapasvaihtolapasista puuttuu toinen peukalo. Siihen ei onneksi kauan mene kun sen tekee. Eli SeijaP: Saat vielä odottaa hetken aikaa lapasiasi, hoidan ensinkokeet pois alta.

AAARRRG! Menee hermot koulun kurssivalinta systeemin kanssa! Tänään huomasin, että minulla ei ole valittuna ollenkaan yhtä matematiikan pakolista kurssia(ei siis ole oma moka, lukujärjestysten tekijä valitsee kakkosille kaikki pakolliset kurssit ja ne, jotka on valinnut keväällä koevalinnossa) ja kun huomasin kurssin puuttuvan, huomasin samalla, että kurssin toinen ryhmä menee päällekkäin kemian kurssin ja toinen matematiikan yhden valinnaiskurssin kanssa. Ei siinä mitään, jos voisin luopua jommasta kummasta kurssista, mutta kun aion kirjoittaa sekä matematiikan että kemian, niin en voi jättää mitään kurssia käymättä(tai siis voisin, mutten halua).

Tämä oli nyt tällainen pikaruikutus elämän epäoikeudenmukaisuuksista. Seuraava kirjoitus sisältää jo varmasti neulomuksia.