Okei, myönnän. Huijasin teitä hiukan tuossa aikaisemmassa kirjoituksessa, kun väitin etten ole saanut mitään valmiiksi. Äiteen sukat olivat jo tuolloin valmiina, mutta olin hukannut kamerani. Kuka haluaisi myöntää hukanneensa monen sadan euron digikameran? En minä ainakaan. Ainakaan vielä silloin, kun kamera on vielä teillä tietämättömillä. Loppujen lopuksi kamera oli siellä, missä sen pitikin olla. Ei vain käynyt pienessä sievässä mielessänikään, että kamera voisis ola oikeassa paikassa ja siellä, missä se on aina.

Sain äiteen ylipuhuttua ja suuntasimme Tapsalle. Voi että! En tiennyt mihin olisin silmäni laittanut! Lankaa oli jos jonkinmoista ja silti Tapio sanoi, että he myyvät eioota joka päivä. Liike oli laajentunut viime käynnistäni varmaan kaksinkertaiseksi. Tapsalta mukaani tarttui 1,5kg lankaa!(Mutta sitä oli vain 3 laatua ja yksi oli kaupanpäälliskerä, joten sitä ei lasketa, eihän?)

735526.jpgKuva vääristää väriä hiukan, lanka on oikeasti luumun väristä. Tätä 7veikkaa ostin vaatimattomat 1kg 50g eli 7 kerää. Niistä tulee neuletakki minulle itselleni. Mallina on aikaisemman kirjoituksen vihreä takki. Tulin siihen tulokseen pohdinnoissani, etten jaksaisi neuloa niin paljon pelkkää sileää neuletta, kuin tuo punainen takki vaatisi.

735540.jpgTapsalta löysin myös napit takkiini. Ne ovat hiukan vaaleampia kuin tuo lanka, mutta se ei haittaa mitään. Ovat ihan tavalliset peruspyöreät napit.

735520.jpgEnhän minä voinut lähteä mihinkään ilman ihanaa alpakkaa! Väri on kuvassa todella lähellä oikeaa. Tuosta Alpacasta tulee sisarelleni joululahjaksi huivi. Alpacaa mukaani lähti myöskin 7 kerää eli tässä tapauksessa 350g. Pitäisi riittää =D

735537.jpgHipHop kerän sain kaupanpäälliseksi, kun ostokseni ylitti 50 euroa(No okei, äitee tämän lystin kustansi..) Mitä saa tehtyä yhdestä kerästä HipHopia?

735508.jpgSitten on vielä nämä äiteen sukat. Ihan tavalliset perussukat. Lankana Austermannin Step. Raidat eivät osuneet aivan yksiin, mutta eikö nuo pariksi muutenkin tunnista.