Edellisestä päivityksestä onkin jo vierähtänyt tovi jos toinenkin.

Mikä siinä on, että kouluaikana tuntui siltä, että kudin kasvaa kohta käsiin kiinni. Olin oikeasti kokoajan kutimet käsissäni. Hyvä kun sai pakolliset tehtävät tehtyä, kun kokoajan piti neuloa. silloin toppuuttelin itseäni, että teen sitten kesälomalla, kun on aikaa. Ja PAH, nyt tuntuu siltä, etten juuri koskaan neulo, vaikka huvittaisikin ja vaikka aikaa olisi. Onko se sitten vain niin, että koulutyö on sen verran tylsää/epämiellyttävää/vastenmielistä, että kouluaikana tulee helpommin tartuttua kutimiin kuin kesällä?

Olen silti saanut jotain aikaiseksikin, vaikken vielä valmiiksi asti. Puikoilla on tällä hetkellä neuletakki itselle samoksesta ja se on hihoja vaille valmis. Hihatkin ovat ihan hyvässä vaiheessa, olen neulonut niitä n. 15cm.. Lisäksi puikoilla on Step-sukat äiteelle nimipäivälahjaksi. Niiden kanssa alkaa tulla kiire. Keskiviikkona pitäisi viimeistään olla valmiit. Toinen sukka on kavennuksia vaille valmis ja toinen on vielä kokonaan kerällä.. Saa nähdä kuinka ämmän käy, tuleeko valmista ajoissa. Ja lisäksi olen virkkaillut itselleni kesäveskaa Novitan Kotiväestä ja Cocoksesta. Sen pitäisi olla pian valmis, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Mieltäni kun muutan varsin nopeaan tahtiin.

Suunnitteilla on paljonkin töitä, saas sitten nähdä, mitkä niistä toteutuvat. Itselle pitäisi tehdä villatakki, ehkä -paitakin ja slipoveri olisi mukava. Kummitädilleni syntymäpäivälahjaksi on suunnitteilla salomoninsolmuilla tehty hartiahuivi Kitten mohairista, siihen on vielä onneksi aikaa, elokuun lopussa pitäisi olla valmiina.

Vielä pohdin kuumeisesti osallistuisinko Salaisen Neuleystävän syksyn kierrokselle.

aurinkoista loppuviikkoa kaikille, minä vetäydyn neulomaan niitä Step-sukkia, että saisi äitee kerrankin jonkun lahjan minulta ajoissa..