Taas on vuosi hurahtanut ohi. Paljon on mahtunut vuoteen 2009, niin hyvää kuin huonoa, onneksi kuitenkin enemmän sitä hyvää.
 

Lankaa kulutin vuonna 2009 pari kiloa. Tänä vuonna olisi tarkoitus kuluttaa tietysti enemmän. Tämän tavoitteen saavuttamista helpottaa se, että liityin Ravelryssa ryhmään, jonka tavoittena on neuloa 12 paitaa/takkia/liiviä vuonna 2010. Saas nähdä, miten naisen käy. Toivottavasti hyvin.
 

Langanoston suhteen tein lupauksen, jonka tiedän rikkovani ennemmin tai myöhemmin. Lupasin olla ostamatta lankaa vuonna 2010. Poikkeuksena Wollmeisen langat, joita saa ostaa niin paljon kuin haluaa. Ja jos saa äipän ostamaan, niin se on sallittua(ei tule tapahtumaan;)). Lisäksi kehitin porsaanreiän, jonka mukaan liikunnasta ja ahkerasta lukemisesta pääsykokeisiin kertyy euroja harrastusrahastoon, jonka rahat saan käyttää lankaan, elokuviin ja kirjoihin.

Ravelryssa tulee pistettyä pää monenlaiseen. Liityin myös ryhmään, jossa on tavoitteena lukea 52 kirjaa vuodessa. Lisäksi helmikuussa olympialaisten aikaan aion osallistua Ravelympicseihin, eli ravelryn omiin olympialaisiin Team Finlandin riveissä.

Tuleva vuosi näyttää kiireiseltä, mutta aion käyttää pajon aikaa kaikkeen kivaan, kuten neulomiseen ja lukemiseen, koska muuten pää on vaarassa hajota pääsykoekirjojen keskellä.