Tallinnasta kotiutui vähemman lankaa kuin odotin, 1150 grammaa ostettuna ja 100 voitettuna. Äippä ilahtui, kun kuuli saavansa keriä 5600 metriä pitsihuivilankaa. Karnaluksista ostin myös solkia, helmiä ja Fiskarsin kangassakset. Kuvaa ei valitettavsti ole luvassa, sillä langat ja muut tilpehöörit ovat jo sujahtaneet koloihinsa. Kuvia tulee sitä mukaa, kun langat neuloutuvat.

 Minua vaivaa saamattomuus. En saa oikein mistään kiinni. Aloitin kevätpäiväntasausyllätyshuivin toistamiseen. Ja mokasin neljännen vihjeen ensimmäisellä kerroksella, piti purkaa ~750 silmukkaa yksitellen. Nami. Ja sitten keskiviikkoisessa neuletapaamisessa purinkin kolme kerrosta ja sain kaksi neulottua uudestaan, sitten jännitettiin menikö toisellakaan kerralla oikein.. Ja menihän se. Tällä hetkellä 4. vihje on valmis ja videttä aloitin. Ja kuinka ollakkaan: Virhe! Ja taas pitää purkaa kolme kerrosta! Mää en ala!

YTL:ltä tuli pari mukavaa yllätystä viime viikon perjantaina. Lauantaina 30.5. tämä tyttö juhlii vappuhattua kaikkien tuttujen ja vähemmän tuttujen kanssa. Pukukin on jo valmis, ja se on ihana, ompelija teki loistavaa työtä.

 SNY muisti minua viimeisellä ja paljastavalla paketilla. Paketissa oli Yksi vyyhti Zitronin trekkingiä, yksi vyyhti Wetterhoffin Silviaa, rullamittanauha sekä kaksi pussia kool aidia.
1243585045_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Salaiseksi neuleystäväkseni paljastui Ledu. Kiitoksia Ledu, olit aivan loistava SNY!

Oman paljastuspakettinikin olen laittanut matkaan. Pakettini matkasivat Shaminalle