Kullannuppuni eli läppärini toimii taas. Hiukan huolestutti, kun DataNeroSerkkuni huokaisi, ettei ole koskaan törmännyt vastaavaan vikaan, eikä ollut varma, osaako tehdä asialle mitään. Mutta DNS teki taikoja ja hoiti homman kotiin. Kiitoksia DataNeroSerkku.

Viimeaikoina en ole neulonut hirveästi, on ollut paljon muita asioita hoidettavana. Ylioppilaspuku, pesisjoukkueen raha-asiat, pääsykokeisiin valmistautuminen ym.
Juttelin erään ystäväni kanssa, jonka olen tuntenut ala-asteen ekaluokalta asti ja nyt näyttää siltä, että vietämme koko koulutushistoriamme samassa opinahjossa. Olemme olleet samalla ala-asteella, yläastella ja lukiossa ja mahdolisesti myös samassa yliopistossa, jos molemmat pääsemme opskelemaan haluamme alaa.

Osallistuin Ravelryssa Suomalaisten Ravelryvaihto -ryhmässä väriteemavaihtoon. Hiukan jo jännittää, että osaanko ilahdutaa pakettini kohdetta.. Pää kyllä pursuaa ideoita, mutta ensin pitää saada selville kohteen lempiväri ja sitten vasta laittaa ideat toteutukseen.

Käväisin lauantaina Tapion kaupassa Novitan neulomon neulojien kanssa yhtäaikaa. mukaan tarttui 6 yksittäistä kerää, punaista Novitan Tiinaa keltaista maijaa keltaista ja sinistä madarin petitiä ja vihreää ja sinistä safrania joita pitäisi syntyä pipoja pesiskesää ajatellen. Kentällä voi olla kylmä, mutta ei niin kylmä, että tarvitsisi oikein paksun pipon.

Yksi keristä on jo muotoutunut pipoksi. Novitan Tiinaa noin 80 grammaa. Perusribbipipo.
1240390108_img-d41d8cd98f00b204e9800998e