Kevään 2009 sny-ringin muistettavan yhteystiedot ovat saapuneet. Olen nyt toista kertaa mukana SNYssä. Rinki tuo kivaa piristystä keväälle, kun neuleet jäävät pakostikin vähemmälle kirjoitusten takia.

Joudun purkamaan jouluna 2007 aloittamani vihervaaran, kun käsialani on muuttunut vuodessa niin paljon. Ja juu, tiedän, että saattaisi riittää, jos vain muuttaisi puikkokokoa(sanahirviö), mutta en millään jaksa ruveta säätämään puikkojen kanssa. Purkaminen pitää tosin säästää jollekin oikein hyvälle ja iloiselle päivälle, koska purkaminen on p*rseestä, syvältä ja poikittain.

Oma SNYnikin ilmoittautui ja kyseli, mitä muumimukeja minulla on. Noh, taitaa olla helpompi listata ne, joita minulla ei ole. Se lista on nimittäin paljon lyhyempi. Minulta puuttuvat Perhe, Rakkaus ja Niiskuneiti tällä hetkellä myynnissä olevista muumimukeista.

Muumimukeista puheenollen, vanhoista muumikukeista maksetaan ihan älyttömiä summia huutonetissä. Erikoismuki, joulumuki vuodelta 1997, pullopostia, Erikoismuki, muki -90-luvun alusta, ovat vain esimerkkejä, jotka nyt yht'äkkiseltään löysin. Vaikka itse himoitsenkin muumimukeja, en kuitenkaan ole valmis maksamaan niistä tuollaisia summia.

Vuoden viimeisiksi käsitöiksi jäivät veljelle neulottu kaulahuivi, Nallea, perus 2o2n -ribbiä ja samaiselle jässikälle painettu batman-paita. Unohdin ottaa paidasta kuvan, mutta homma hoitunee, kun menen käymään sisarusteni luona loppuviikosta. Vuosi 2009 alkaa pipolla, jonka lupasin tehdä lanko-ehdokkaalle. Onko lanko edes siskon mies?

Nyt on aika toivottaa kaikille hyvää uutta vuotta ja siirtyä pelastamaan Keskimaata, eli katsomaan Taru Sormusten Herrasta -elokuvia, josita on jo muodostunut uudenvuoden perinne.