Minua on taas muistettu SNY-paketin muodossa. Kiitoksia Snyylle!
1239189662_img-d41d8cd98f00b204e9800998ePaketissa oli silmukkamerkkejä(nappivalinta! olen onnistunut hukkaamaan n. 90% silmukkamerkeistäni), kämmekkäät(nappivanlinta nämäkin, ovat aivan prikulleen oikean kokoiset... ja edelliset ovat hukassa:/), tuikkuja(pidän kynttilöistä), teetä, suklaamunia(aaah...nautinto), käsirasvaa(tällekin on käyttöä, kun en käytä hanskoja... jaa miksikö en? en mää vaan tierä.. ;)), puikkomitta(juu, se edellinen on hukassa.)  Kaksi kerää petroolin väristä Dropsin Karismaa(petrooli on mielestäni TäydellisenTurkoosin* ohella yksi hienoimmista sinisen sävyistä) sekä vielä vyyhti Artyarnsin Supermerinoa(ihanaa!).

Olen viime aikoina ollut suhteellisen ahkera neulerintamalla, vaikka mitään valmista minulla ei ole siitä todisteeksi. Olen neulonut hihat yhteen villapaitaan(on muuten ensimmäinen neuleeni lontoon murteella) ja nyt pitäisi aloittaa kaarroketta, pitää hiukan pohtia ohjetta, ettei sitten tarvitsisi purkaa. Ainakaan montaa kertaa.
  Lisäksi olen neulonut vajaat 20 senttiä Hilja-Liiviä. Ihan itselleni. Teen sitä nyt isommilla puikoilla kuin viime keralla, ja isommilla puikoilla se syö enemmän lankaa.
Kevätpäiväntasausyllätyshuivi(Sanahirviö!), on nyt jumittanut aikalailla samassa kohdassa sitten edellisen kirjoituksen. Vain pari kerrosta olen neulonut ko huivia.

*TäydellinenTurkoosi= täydellinen turkoosin sävy